duminică, 1 decembrie 2013

Film absolut adorabil...The three muskeeters

Hei, pufosenii!!!
Ce faceti???
Am lipsit mult...toamna s-a instalat...
Halloweenul a trecut de mult...









Cat despre titlu...da! Cei trei muschetari e una din noile mele obsesiuni dupa ce am vazut filmul, varianta noua...de doua ori!
Asa ca voi face o ....RECENZIE!



Cei trei muschetari (2011) -Recenzie


Coperta: Foarte tare!

Ideea: Ideea e pana la urma,clasica,dar totusi moderna. D'artagnan (cat de Dododod e numele asta) e doar un adolescent, si pleaca din Gasconia, cu gandul de a deveni Muschetar. Odata ajuns la Paris, el il urmareste pe Rochefort, cu care se certase inainte.Acolo ii provoaca pe Athos, Porthos si Aramis la duel.Cand sa se ,,bata" apar 40 de garzi pe care ei le inving.
Atunci D'artagnan o cunoaste pe Constance. De-aici o poveste de dragoste adorabila, si nu foarte exagerata.
Milady ii tradase de mult pe cei trei muschetari, acum era in favoarea dusmanilor.
Cei patru pornesc intr-o calatorie pentru a recupera colierul Reginei Ana, si a demonstra  discretia acesteia.
D'artagnan este pus sa aleaga intre declansarea unui razboi si dragostea adevarata...iar decizia il socheaza cel mai mult pe el.
Casting: Parerea mea e ca e foarte potrivit. Logan Lerman arata mai bine cu plete, si are atitudinea de "baiat bun ", plus ca el si Gabriela Wilde sunt draguti impreuna. Orlando Bloom are acel aer de afurisit, pe care l-ai arunca din tren. Cei trei muschetari te  fac sa vrei sa fii una de-a lor, pe cand Planchet e comic ce mai.Milady e malefica, si totusi n-o poti uri.Iar relatia dintre ea si Athos e tragica.Fiecare personaj are farmecul lui!

Ce mi-a placut: -Poveste de dragoste , Constance-D'artagnan. N-a parut trasa de par. Ea nu s-a indragostit imediat de el, in timp ce el avea replica lui care stia ca o va cuceri "Doar martea".N-a fost o poveste care sa indrume tot filmul.
-Efectele speciale. Au fost absolut...geniale, e genul de film pe care-l urmaresti pe calculator si parca ar fi 3D.
-Bataile.Foarte tare! Au fost dureroase si simteai parca sabia care-ti taia pielea.
Ce nu mi-a placut : -Finalul! Adica , finalul te face sa astepti o continuare. M-a lasat ceva gen Eu in plop, si plopu' in aer.Daca ar face un Cei trei muschetari 2 ar merge. Dar in momentul de fata pare taiat cu toporul.

Concluzie

Poveste e wow, efectele super, romantismul e dulce ,de faci glicemie de la un minut, si luptele ,dure.Merita vazut, parerea mea 5/5













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu